Ton van de Sande

Ton van de Zanden300         

 Voorzitter baanatletiek

 Mail voor meer informatie

(Kies baanatletiek)

 

Mijn eerste kennismaking met onze atletiekvereniging was toen ik ongeveer 9 jaar was. Na enkele jaren op gym gezeten te hebben, vroeg mijn schoolvriendje of ik mee onder atletiek ging. Dit hebben we dus gedaan. De locatie hiervan was achter het zwembad, waar nu de hockeyvelden zijn. Ik ben jaren jeugdlid geweest en leuke prestaties geleverd. De mooiste was Zuid-Nederlands kampioen kogelstoten. Toen ik met mijn  opleiding begon en onregelmatig moest gaan werken ben ik gestopt met atletiek.

Jaren later toen mijn dochter bij de atletiek ging en ik een keer mee ging kijken, kreeg ik gelijk een hark in mijn handen bij de verspringbak en was jurylid. Naast het jureren heb ik via de vereniging de JAL mogen volgen. De opleiding voor jeugd-atletiek trainer. Hierdoor heb ik jaren de jeugd mogen trainen, totdat dit om gezondheidsreden niet meer ging. Ik heb daarna nog wel even de coördinatie van de pupillen en CD- jeugd gedaan

Bij de jeugd hadden we toentertijd elk jaar een kamp. Daarbij werden alle trainers betrokken. Naast het kamp gingen we ook andere activiteiten organiseren. Nu organiseert de NACB (neven activiteiten commissie), deze activiteiten. Vanaf het begin zit ik in deze commissie.

Ook heb ik naast mijn trainer zijn, de jury-cursus gevolgd en ben nu al enkele jaren jurylid.

Vanaf begin dit jaar mag ik namens de voorzitter van Baanatletiek zitting nemen in het bestuur.

Zie jullie op de baan.

Groeten,

Ton van de Sande

 


Deel op sociale media:

Terug naar boven