Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren

29-08
29 aug 2021
Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren Baanatletiek Wanneer: 29 aug 2021 , 11.00 uur
AVGM organiseert de Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen voor Senioren en B-junioren. Voor dit kampioenschap zijn... Lees meer

Geocachen in Best!

17-07
17 jul 2021
Geocachen in Best! Wandelen Wanneer: 17 jul 2021 - 15 aug 2021
Het laatste evenement in de maand van het wandelen is een Geocaching evenement voor alle GM’ers en introducées. Dit is een leuke en actieve manier om de zomer... Lees meer

Martin Nijkamp

Martin Nijkamp1         

Materiaalbeheer

Onderhoud clubgebouw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen ik een jaar of 8 oud was ben ik gestart met atletiek, in Ede waar ik toen woonde. In 2000 ben ik naar Best verhuisd en ben ik lid geworden van GM. Van meerkamp ben ik meer gaan lopen, maar door een studie op afstand is het trainen voor mij in 2007 redelijk stilgevallen. Ook de laatste jaren schiet trainen er nog vaak bij in.

In 2004 ben ik gestart met het meehelpen bij het opbouwen en afbreken van wedstrijden. Dat de jaren daarna uitgebreid met beheer en onderhoud van de materialen en de berging(en).
Op dit moment bestaan mijn werkzaamheden voornamelijk uit materiaalbeheer en onderhoud aan de accommodatie en het clubgebouw. Ook het verzorgen van het materiaal tijdens wedstrijden, evenals het opbouwen en afbreken doe ik nog steeds. Daarnaast val ik incidenteel in achter de bar, doe ik graag achter de schermen bij een barbecue de afwas, beheer ik onze social media kanalen en beheer ik het (draadloze)netwerk op onze accommodatie. Tenslotte lever ik al jaren lang graag een bijdrage aan de nevenactiviteiten voor de jeugd zoals het kamp en de feestavond.


Deel op sociale media:

Terug naar boven