avgm logo desktop

Martin Nijkamp

Martin Nijkamp1         

Materiaalbeheer

Onderhoud clubgebouw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen ik een jaar of 8 oud was ben ik gestart met atletiek, in Ede waar ik toen woonde. In 2000 ben ik naar Best verhuisd en ben ik lid geworden van GM. Van meerkamp ben ik meer gaan lopen, maar door een studie op afstand is het trainen voor mij in 2007 redelijk stilgevallen. Ook de laatste jaren schiet trainen er nog vaak bij in.

In 2004 ben ik gestart met het meehelpen bij het opbouwen en afbreken van wedstrijden. Dat de jaren daarna uitgebreid met beheer en onderhoud van de materialen en de berging(en).
Op dit moment bestaan mijn werkzaamheden voornamelijk uit materiaalbeheer en onderhoud aan de accommodatie en het clubgebouw. Ook het verzorgen van het materiaal tijdens wedstrijden, evenals het opbouwen en afbreken doe ik nog steeds. Daarnaast val ik incidenteel in achter de bar, doe ik graag achter de schermen bij een barbecue de afwas, beheer ik onze social media kanalen en beheer ik het (draadloze)netwerk op onze accommodatie. Tenslotte lever ik al jaren lang graag een bijdrage aan de nevenactiviteiten voor de jeugd zoals het kamp en de feestavond.


Deel op sociale media:

Terug naar boven