avgm logo desktop

Marcel Reintjes

nnn    

Dinsdagavond - Bootcamp


Donderdagochtend - Bootcamp


Mail voor meer informatie

 

Leuk dat je onze website bezoekt en hopelijk welkom bij de club!

Ik ben Marcel Reintjes en sinds januari 1989 lid van AVGM, ik was op dat moment 7 jaar 10 maanden jong. Begonnen als pupil heb ik alle onderdelen van atletiek bedreven en in veel gevallen een poging tot gedaan. Ik heb de nodige wedstrijden gedaan, deelgenomen aan de competitieploeg van AVGM. Later ben ik me meer gaan toeleggen op het sprinten. Bij deze trainingen ging het niet alleen om lopen en duurvermogen maar ook om interval, krachttraining en circuittraining.

Weer wat later verschoof ik van het sprinten naar het middellange afstandlopen, alles tussen de 400 meter tot 5 km. Ik was daarnaast nooit vies van wat langere duurlopen. Voor mij hield het dan wel op bij de 10 tot 12km. Als je dan wat jaren meedraait als atleet, diverse trainers hebt versleten ontstaat er ook kennis en interesse op het gebied van training geven.

De laatste jaren ben ik actief als bootcamptrainer bij AVGM. Bootcamp is de laatste jaren erg in opkomst. De vroegere circuit trainingen, de combi van intervallen en kracht lijken erg op de huidige bootcamptrainingen.  Met die kennis zijn we een bootcampgroep gestart binnen AVGM. Hier staan plezier, lekker trainen, gezelligheid en veiligheid voorop. Bootcamp is zeer toegankelijk en je kan er je ei kwijt van een minder intensief niveau tot een hoog intensief niveau. We trainen zowel op de baan als buiten de baan, zeker in de lente en zomermaanden. Daarnaast vinden we het leuk om door het jaar heen af en toe bostrainingen te organiseren of trainingen op bijvoorbeeld de Oirschotsehei of de Bedafde bergen in Uden.

Hopelijk zie ik je snel eens terug op een van onze bootcamp trainingen.

Met sportieve groet,

Marcel Reintjes 


Deel op sociale media:

Terug naar boven