Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren

29-08
29 aug 2021
Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren Baanatletiek Wanneer: 29 aug 2021 , 11.00 uur
AVGM organiseert de Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen voor Senioren en B-junioren. Voor dit kampioenschap zijn... Lees meer

Geocachen in Best!

17-07
17 jul 2021
Geocachen in Best! Wandelen Wanneer: 17 jul 2021 - 15 aug 2021
Het laatste evenement in de maand van het wandelen is een Geocaching evenement voor alle GM’ers en introducées. Dit is een leuke en actieve manier om de zomer... Lees meer

Nicolai v.d. Heiden

nnn    

Dinsdagavond - Bootcamp


Donderdagavond - Bootcamp


Mail voor meer informatie

 

Ik ben Nicolai van der Heijden, geboren en getogen Bestenaar, lid van GM vanaf 1984.

Ik ben begonnen als hardloper waar ik regionaal aardig mee kon komen met de regionale top. Ook landelijk heb ik mooie prijzen in de wacht gesleept. Na een verdienstelijke 2.33.51 op de marathon en een uurloop van 18.232 meter kwam er door vele blessures een einde aan mijn topprestaties. 

Daarna heb ik nog meegedaan met trio triathlons. Een team bestaande uit drie personen met ieder zijn eigen onderdeel. Ik nam het lopen voor mijn rekening en we wonnen landelijk vele wedstrijden.

Daarna ben ik training gaan geven, soms aan recreanten, maar ook aan de jeugd. Hiervoor heb ik cursus atletiektrainer gevolgd.

Toen de obstakelruns in opmars kwamen ben ik training gaan geven aan de bootcampgroep die actief is bij GM. We trainen op dinsdag- en donderdagavond. Erg leuk om te doen aan een leuke groep.


Deel op sociale media:

Terug naar boven