Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren

29-08
29 aug 2021
Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren Baanatletiek Wanneer: 29 aug 2021 , 11.00 uur
AVGM organiseert de Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen voor Senioren en B-junioren. Voor dit kampioenschap zijn... Lees meer

Geocachen in Best!

17-07
17 jul 2021
Geocachen in Best! Wandelen Wanneer: 17 jul 2021 - 15 aug 2021
Het laatste evenement in de maand van het wandelen is een Geocaching evenement voor alle GM’ers en introducées. Dit is een leuke en actieve manier om de zomer... Lees meer

Nancy Booij

Nancy Booij 

Woensdagavond - power walking

Mail voor meer informatie

(kies wandelen)

 

Ik ben Nancy Booij, getrouwd met Jim en we hebben een zoon van 21 en een dochter van 18. Ik ben zo’n 25 jaar lid geweest bij GM als hardloper, heb jaren met veel plezier hard gelopen in verschillende loopgroepen, in 2006 een halve marathon gelopen, maar daarna toch maar besloten om het op 10 km per week te houden.

Na een operatie in 2018 was het niet meer verstandig om het hardlopen weer op te pakken, via via ben ik in aanraking gekomen met powerwalken…dat is een combinatie van flink doorwandelen met spierversterkende oefeningen tussendoor. Ik vind het heerlijk om lekker buiten te zijn en je hoofd leeg te maken.

Dat beviel me zo goed, was toch iets pittiger dan gewoon wandelen en het voelt toch als sporten !!!

Aangezien ik de sfeer bij GM miste heb ik een gesprek gehad om powerwalken te introduceren, mooie tussenvorm van  wandelen en hardlopen, er is belangstelling genoeg voor dus vandaar hebben we nu een gezellige club op  woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. De trainingen beginnen bij het clubhuis van GM.

Dus als jullie zin hebben, jullie zijn van harte welkom.

 


Deel op sociale media:

Terug naar boven