Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren

29-08
29 aug 2021
Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren Baanatletiek Wanneer: 29 aug 2021 , 11.00 uur
AVGM organiseert de Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen voor Senioren en B-junioren. Voor dit kampioenschap zijn... Lees meer

Geocachen in Best!

17-07
17 jul 2021
Geocachen in Best! Wandelen Wanneer: 17 jul 2021 - 15 aug 2021
Het laatste evenement in de maand van het wandelen is een Geocaching evenement voor alle GM’ers en introducées. Dit is een leuke en actieve manier om de zomer... Lees meer

Stijn Groen

Carola Janssen         

 Wnd. Voorzitter baanatletiek

 Mail voor meer informatie

(Kies baanatletiek)

 

Mijn naam is Stijn Groen. Sinds 2007 ben ik lid van AVGM en dus al vanaf mijn 9de lid van deze mooie vereniging. In deze tijd heb ik veel van de baanatletiek gezien. Ik heb lang getraind voor de midden-lange afstanden op de baan, en de laatste jaren ben ik me aan het specialiseren op de sprint en 400m Horden bij de senioren. Daarnaast loop ik in de winter vaak mee met de verschillende crossen in de buurt. En in het zomerseizoen zet ik me vol in op verschillende wedstrijden, als atleet of als vrijwilliger. Hierdoor ben ik vaak op de baan te vinden en heb ik de club goed leren kennen.

In 2021 ben ik begonnen als (waarnemend) bestuurslid baanatletiek. Doordat ik zelf veel bezig ben met de baan- wedstrijdatletiek, vaak op de baan aanwezig ben en mijzelf meer wilde inzetten voor deze club heb ik besloten dat ik dit een mooie uitdaging vind.

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de studie elektrotechniek op de Fontys in Eindhoven. Sindsdien werk ik bij Sioux Technologies in Eindhoven waar ik micro-elektronica ontwerp en uitwerk. Daarnaast ben ik graag bezig met drones, elektronica en muziek.

 


Deel op sociale media:

Terug naar boven