Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren

29-08
29 aug 2021
Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren / B-junioren Baanatletiek Wanneer: 29 aug 2021 , 11.00 uur
AVGM organiseert de Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen voor Senioren en B-junioren. Voor dit kampioenschap zijn... Lees meer

Geocachen in Best!

17-07
17 jul 2021
Geocachen in Best! Wandelen Wanneer: 17 jul 2021 - 15 aug 2021
Het laatste evenement in de maand van het wandelen is een Geocaching evenement voor alle GM’ers en introducées. Dit is een leuke en actieve manier om de zomer... Lees meer

Bootcamp

Bij GM kun je ook terecht voor bootcamptraining. 

De bootcamptrainingen zijn geschikt voor zowel baanatleten als voor recreant lopers. Een basisconditie en de motivatie om bij de oefeningen alles te geven is voldoende. Wij zorgen er voor dat je algehele conditie en spierkracht zal verbeteren.

De trainingen bereiden je voor op een urban run, survival run, obstacle run of mud race. Het is een zeer goede aanvulling op de andere trainingen en prima te combineren met bestaande trainingsschema's.

Tijdens de trainingen wordt er meestal in 2-tallen of groepjes gewerkt aan het versterken van je spieren, zoals bijvoorbeeld de core, buikspieren, beenspieren en borst- en rugspieren. We doen afwisselend loopscholing, kracht- en behendigheidsoefeningen. Daarbij maken we gebruik van diverse trainingsmaterialen die wij bij GM hebben, maar ook wat we in de omgeving om ons heen aantreffen, bijvoorbeeld een leuk obstakel onderweg of een trap.

Je traint op je eigen niveau en je bepaalt zelf de zwaarte van de oefeningen. Natuurlijk zullen de trainers je motiveren om er voor te zorgen dat je er echt voor gaat. Het resultaat is altijd een verbeterde conditie, sterkere spieren en na elke training een voldaan gevoel!

De trainingen worden elke dinsdagavond en donderdagavond vanaf 19.30 uur gehouden op de atletiekbaan van GM. Zaterdagochtend gaan we bij voldoende belangstelling naar het bos voor een training. De trainingen duren ongeveer anderhalf uur.

Voor meer informatie mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Deel op sociale media:

Terug naar boven