Bij GM kun je ook terecht voor bootcamptraining. 

De bootcamptrainingen zijn geschikt voor zowel baanatleten als voor recreant lopers. Een basisconditie en de motivatie om bij de oefeningen alles te geven is voldoende. Wij zorgen er voor dat je algehele conditie en spierkracht zal verbeteren.

De trainingen bereiden je voor op een urban run, survival run, obstacle run of mud race. Het is een zeer goede aanvulling op de andere trainingen en prima te combineren met bestaande trainingsschema's.

Tijdens de trainingen wordt er meestal in 2-tallen of groepjes gewerkt aan het versterken van je spieren, zoals bijvoorbeeld de core, buikspieren, beenspieren en borst- en rugspieren. We doen afwisselend loopscholing, kracht- en behendigheidsoefeningen. Daarbij maken we gebruik van diverse trainingsmaterialen die wij bij GM hebben, maar ook wat we in de omgeving om ons heen aantreffen, bijvoorbeeld een leuk obstakel onderweg of een trap.

Je traint op je eigen niveau en je bepaalt zelf de zwaarte van de oefeningen. Natuurlijk zullen de trainers je motiveren om er voor te zorgen dat je er echt voor gaat. Het resultaat is altijd een verbeterde conditie, sterkere spieren en na elke training een voldaan gevoel!

De trainingen worden elke dinsdagavond en donderdagavond vanaf 19.30 uur gehouden op de atletiekbaan van GM. Zaterdagochtend gaan we bij voldoende belangstelling naar het bos voor een training. De trainingen duren ongeveer anderhalf uur.

Voor meer informatie mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.