Wandelen

IMGP1730

Bij GM kunt u niet alleen terecht voor atletiek, hardlopen en nordic walking maar óók voor wandelen. Gestart in 2005 zijn er inmiddels vier wandelgroepen actief.

Een van de groepen begint op zaterdagochtend om 09:30 uur en wandelt één uur en drie kwartier; het tempo is ruim 5,25 km in het uur. De andere groep vertrekt zaterdagmorgen om 10:00 uur  en wandelt een uur in een rustig tempo.

Ook op de woensdagavonden wordt er gewandeld. De groep van 19:00 uur wandelt twee uur in een flink tempo. De groep van 19:15 uur wandelt zo’n 4 à 5 kwartier in een rustig tempo.

Vertrekpunt

Alle groepen vertrekken vanaf ons clubhuis D'n Opstap aan de Gildelaan 2 in Best. Naderhand staat hier koffie of een drankje te wachten.

Kom daarom gerust een keer langs en maak gebruik van ons kennismakingsaanbod om vier keer gratis mee te wandelen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Pieter v.d. Sanden (310263) of Henk Plasman (06-10980674).

Lidmaatschap

Als u lid wordt profiteert u niet alleen van de wekelijkse wandelingen maar wordt u via de Atletiekunie tegelijkertijd automatisch lid van de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Voor de hoogte van de contributie en de manier om lid te worden, zie lidmaatschap.

Enkele andere voordelen zijn:

  • In het voorjaar en in het najaar een dagvullende wandeling in ons Brabantse land.
  • Er wordt altijd gewandeld: zomer en winter en weer of geen weer, een trainer staat op u te wachten.
  • Deelname aan de speciale GM-evenementen waaronder de Heilige Eik Loop met brunch.
  • Een sportmedisch team met fysiotherapeut/podotherapeut/chiropractor staat u bij met raad en daad.

Bent u al lid? Zonder extra kosten kun je je dan bij ons aansluiten, zowel ad hoc bijvoorbeeld bij extreem heet weer of gewoon een keer voor de gezelligheid als voor de langere termijn. Want als recreant hardloper is het wandelen een welkome aanvulling bij de terugkeer van een blessure. Niet alleen blijf je in beweging maar ook het contact met de vereniging blijft in stand. En verder kun je bij de wandelgroepen, bijvoorbeeld aan het einde van je hardloopcarrière, nog vele jaren plezier beleven.


Deel op sociale media:

Terug naar boven